Boloňské ragú z pomalého hrnce

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Doba přípravy: 20 minut plus loudání 6 hodin 4-6 porcí Pomalý hrnec 0 názorů

Suroviny

asi 400 g hovězího mletého masa
2 malé plechovky rajčat
2 cibule
150 ml červeného vína
2 menší mrkve
kousek celeru
3 stroužky česneku
italské bylinky
tagliatelle
2 lžíčky hnědého cukru
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si nejdříve pánev, osmažíme cibuli dozlatova a pak přidáme nasekaný česnek. Krátce restujeme, dáme zeleninu nakrájenou na malé nudličky a vložíme namleté maso. Osolíme, opepříme a vše osmažíme.

  2. Přendáme do pomalého hrnce, přidáme plechovky rajčat, víno, cukr a asi hrnek vody. Zapneme na Low a pomalíme 6 hodin.

  3. Pak jen popřípadě dochutíme a přidáme bylinky. Podáváme s těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Boloňské ragú z pomalého hrnce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bolonska omačka v pomalem hrnci boloňská omáčka v v pomalém hrnci hovězí ragů v pomalém hrnci pomalý hrnec bolonská omáčka pomalý hrnec bolonska omačka recepty omácka bolognese v v pomalém hrnci hrnci pomalý hrnec recepty pomalý hrnec hovězí ragů hovezi ragu z pomalého hrnce bolonská směs recept v v pomalém hrnci bolonske ragu a tagliatelle recepty pro pomalý hrnec bolognese v pomalém hrnci vepřové ragú v pomalém hrnci recepty na bolonskou omáčku v pomalém hrnci bolognese z pomalého hrnce bolonsky hrnec hovězí na česneku v pomalém hrnci hovězí v pomalém hrnci bokonska omacka z pomaleho hrnce