Boloňské ragú s těstovinami
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Moje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Nejnovější recepty
Tvarůžková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Malinové cupcakes bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Králík na zelenině, zelí a žampionech
Přidáno před 3 hodinami
Nádivkový koláč s kuřecím masem
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní ragú ze zajíce
Přidáno před 3 hodinami
Plněná žebra z daňka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salko řezy
horackovapetra před 23 minutami
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Jan@Novy před 3 hodinami
Pórková polévka krémová
Jan@Novy před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Ivcaaa před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s olejem
hkleslova@seznam.cz před 4 hodinami
Koprová omáčka
panilek před 6 hodinami
Krkovička se staročeským zelím
kimlo před 6 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
MilosCz před 6 hodinami
Mrkvový koláč s ořechy a skořicí - šťavnatý
bubleja před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče sterilované,
česnek,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře