"Boloňské" těstoviny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 194 kJ / 2 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,55 g |
Tuky | 121,41 g |
Vláknina | 43,49 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 291,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2020 17:32
Je tady hodně receptů, které nemají s Boloňskými špagetami pramálo společného, ale tohle je všechny překonalo. Nejvíce mne dostala šlehačka! Nemám nic proti různým směsím na špagety, ale neříkejme tomu Boloňské. Špekáčky jsou taky jenom jedny.
6. 3. 2011 20:24
Johny (neregistrovaný/á) - a proč to teda čteš? 





6. 3. 2011 20:21
On se Johny tváří, jakoby uměl vařit - asi jednou viděl "Itala v kuchyni"
, ale čeština mu klouže mezi prsty... Škoda...psát neumí, ale potřeba kritizovat mu nechybí...


6. 3. 2011 20:18
Johny (neregistrovaný/á) tak hnusné výrazy rozhodně u jídla nepoužíváme a na fotce od Merylas to vypadá skvěle. 

6. 3. 2011 20:02





27. 8. 2010 08:48
22. 6. 2009 19:38
Zkoušela jsem dát kuřecí maso a jinak vše podle receptu.Dobré a přiložila jsem obrázek.
5. 3. 2009 15:06
Fakt ňamina, sice to trochu trvá,už jsem měla děsnej hlad, ale výsledek stojí za to!!! Jdu na to, dobrou chuť

21. 2. 2009 08:53
Marti
Jak jsem si přečetla ingredience v receptu, tak jsem to koření musela přidat, i kdybych nechtěla
A omajda se celkem vydařila a chutnalo



20. 2. 2009 22:15
Maruško, já si říkala, že boloňské těstoviny vypadají jinak 

a po přečtení tvého komentáře mám jasno 
, omajda vypadá dobře 






20. 2. 2009 14:48
Dnes jsme měli tyto těstoviny na oběd, udělala jsem ale menší změny. Výpek po orestování masa jsem zaprášila moukou a zalila vodou, máme rádi více šťávy. Na maso jsem použila trochu koření na divočinu, pepř, bobkový list a pak nakonec při dochucování špetičku tymiánu. Houby jsem použila dušené ve vlastní šťávě a sterilované, místo šlehačky Ramu Cremefine na vaření. Kečup jsem dala taky, jako přílohu barevné těstoviny a
Ale já už bych musela asi receptu změnit název 


14. 2. 2009 10:27
no tak tohle je upa nejvic dobrej recept..

všem můžu doporučit






30. 6. 2008 23:09

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno před 13 hodinami

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno 27. 1. 2023 10:18

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20

"Bramboráčky" z ovesných vloček
Přidáno 26. 1. 2023 15:37
Právě bylo uvařeno:

Cuketka - rychlá a moc dobrá
uvařil/a MirkaP
před 9 sekundami

Domácí chleba z trouby
uvařil/a Verlunka
před 43 minutami

Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
uvařil/a Foxina
před 2 hodinami


Čočka na kyselo po našem
uvařil/a bohdana
před 11 hodinami

Gata - drobenkový závin
uvařil/a kristing
před 11 hodinami

Hebká hustá čokoládová poleva
uvařil/a Lisa444
před 13 hodinami

Luxusní brownies
uvařil/a Casimka
před 14 hodinami

Sněhové nic (pusinky) s javorovým sirupem
uvařil/a LitenMus
před 14 hodinami

Banánové vafle
uvařil/a Markeeta
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny recepty zapečené boloňské těstoviny bolonske spagety podle polreicha zapečené těstoviny boloňské recepty těstoviny recepty na těstoviny boloňská směs zapečené boloňské špagety bolonske spageti boloňské těstoviny zapečené lazaně od polreicha recept testoviny zapečené testoviny s boloňskou omáčkou boloňské fazole recepty z těstovin tak trochu jinak recept na testoviny testoviny recept boloňská omáčka na těstoviny boloňské špagety s mletým pohlreich boloňské špagety pohlreich
Suroviny: těstoviny, maso mleté, slanina, mrkev, celer, cibule, česnek, houby sušené, pepř, kečup sladký, šlehačka, máslo, sýr
"Boloňské" těstoviny
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6n
13 názorů