"Boloňské" těstoviny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 194 kJ / 2 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,55 g |
Tuky | 121,41 g |
Vláknina | 43,49 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 291,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2020 18:32
Je tady hodně receptů, které nemají s Boloňskými špagetami pramálo společného, ale tohle je všechny překonalo. Nejvíce mne dostala šlehačka! Nemám nic proti různým směsím na špagety, ale neříkejme tomu Boloňské. Špekáčky jsou taky jenom jedny.
6. 3. 2011 21:24
Johny (neregistrovaný/á) - a proč to teda čteš?
6. 3. 2011 21:21
On se Johny tváří, jakoby uměl vařit - asi jednou viděl "Itala v kuchyni", ale čeština mu klouže mezi prsty... Škoda...psát neumí, ale potřeba kritizovat mu nechybí...
6. 3. 2011 21:18
Johny (neregistrovaný/á) tak hnusné výrazy rozhodně u jídla nepoužíváme a na fotce od Merylas to vypadá skvěle.
6. 3. 2011 21:02
náhodou to vypadá skvěle...no jo to se kecá kdyš se to ani nevyskouší
27. 8. 2010 09:48
tak to se Bolonské těstoviny nedělej,jak si to čtu musí to být pěknej hnushttp://www.toprecepty.cz
22. 6. 2009 20:38
Zkoušela jsem dát kuřecí maso a jinak vše podle receptu.Dobré a přiložila jsem obrázek.
5. 3. 2009 16:06
Fakt ňamina, sice to trochu trvá,už jsem měla děsnej hlad, ale výsledek stojí za to!!! Jdu na to, dobrou chuť
21. 2. 2009 09:53
Marti Jak jsem si přečetla ingredience v receptu, tak jsem to koření musela přidat, i kdybych nechtěla
A omajda se celkem vydařila a chutnalo
20. 2. 2009 23:15
Maruško, já si říkala, že boloňské těstoviny vypadají jinak a po přečtení tvého komentáře mám jasno
, omajda vypadá dobře
20. 2. 2009 15:48
Dnes jsme měli tyto těstoviny na oběd, udělala jsem ale menší změny. Výpek po orestování masa jsem zaprášila moukou a zalila vodou, máme rádi více šťávy. Na maso jsem použila trochu koření na divočinu, pepř, bobkový list a pak nakonec při dochucování špetičku tymiánu. Houby jsem použila dušené ve vlastní šťávě a sterilované, místo šlehačky Ramu Cremefine na vaření. Kečup jsem dala taky, jako přílohu barevné těstoviny a Ale já už bych musela asi receptu změnit název
14. 2. 2009 11:27
no tak tohle je upa nejvic dobrej recept..všem můžu doporučit
1. 7. 2008 00:09
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Domácí kynuté koláčky
Přidáno před 11 hodinami

Rybí filé na pórku a paprikách
Přidáno před 12 hodinami

Vepřové nudličky po asijsku z dostupných surovin
Přidáno před 20 hodinami

Hobotnica na salatu neboli salát z chobotnice (z Prostřeno)
Přidáno před 21 hodinami

Medimurská zeleninová juha (z Prostřeno)
Přidáno před 21 hodinami

Bajadera (Prostřeno)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Krkovice pečená na bramborech
uvařil/a ctomala
před 10 minutami

Špenátové muffiny s fetou
uvařil/a AnelaKos
před 6 hodinami

Šneky z listového těsta
uvařil/a Beruna
před 9 hodinami


Rychlé jogurtové lívanečky
uvařil/a ananas71
před 9 hodinami

Křupavé chlebíčky obráceně
uvařil/a Petulice
před 10 hodinami

Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
uvařil/a KetyHu
před 11 hodinami

Cibulová polévka se smetanou a anglickou slaninou
uvařil/a Rebave
před 11 hodinami

Citronové řezy - máslové a výborné
uvařil/a magdalena66
před 12 hodinami

Zavařené vepřové maso
uvařil/a Zuzik.
před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny recepty zapečené boloňské těstoviny bolonske spagety podle polreicha zapečené těstoviny boloňské recepty těstoviny recepty na těstoviny boloňská směs zapečené boloňské špagety bolonske spageti boloňské těstoviny zapečené lazaně od polreicha recept testoviny zapečené testoviny s boloňskou omáčkou boloňské fazole recepty z těstovin tak trochu jinak recept na testoviny testoviny recept boloňská omáčka na těstoviny boloňské špagety s mletým pohlreich boloňské špagety pohlreich
Suroviny: těstoviny, maso mleté, slanina, mrkev, celer, cibule, česnek, houby sušené, pepř, kečup sladký, šlehačka, máslo, sýr
"Boloňské" těstoviny
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6n
13 názorů