Vepřové karé po maďarsku
Vepřové karé neboli vepřová pečeně bez kosti je ideální volbou pro přípravu pokrmu, který je lehce pikantní díky použité čabajské klobáse a barevné papriky se postarají o hezkou barevnou kompozici.
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle.
Krok 2: Po plátcích masa dáme osmahnout na proužky nakrájenou žlutou cibuli a slaninu, přidáme sladkou papriku a krátce orestujeme.
Krok 3: Ihned přidáme opečené kotlety, podlijeme a dusíme téměř do měkka.
Krok 4: Přisypeme na proužky nakrájené papriky a ještě dále dusíme doměkka.
Krok 5: Na konec přidáme kolečka klobásy a proužky červené cibule. Omáčku lehce, podle potřeby, zahustíme polohrubou moukou a dobře provaříme.
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Moje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 52 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 59 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
slanina,
cibule červená,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása pikantní,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka polohrubá
Komentáře (1)