Jablečná focaccia
Ze slunné Itálie pochází krásně nadýchaná focaccia, kterou většina z nás zná spíše na slaný způsob. Tuto dobrotu z kynutého těsta můžete připravit i na sladko, s jablečnou náplní, která příjemně voní po skořici.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 7: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Nalijeme na něj zbytek směsi, vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů.
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Moje poznámka
Jablečná focaccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67W9
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 57 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
jablko
Komentáře (1)