Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,65 g |
Tuky | 22,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s houbovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WGx
Moje poznámka
Pstruh s houbovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WGx
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 36 minutami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 19 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 19 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 29 minutami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 1 hodinou
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 4 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
pstruh s na houbách v troubě,
ryby s nádivkou recept,
pstruh na houbách,
plněný pstruh nádivkou - recept,
recept ryby pstruh se zampiony,
recept na pstruha,
pstruh plněný žampionovou nádivkou,
pstruh na maso na houbách,
pstruh a houbami,
plněný pstruh s hříbky,
pstruh snadivkou recept,
peceny patruh,
patruh obecny,
pstruh plněný žampiony v šunce,
pstruh s žampiony v šunce,
plneni pstruh,
recepty na pstruha v troubě s nadivkou,
pstruh plnění nádivkou,
patruh
Suroviny:
pstruh,
houby mražené,
olej,
cibule,
šunka,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
máslo
Komentáře (15)
Jani,bravoooo