Pstruh s houbovou nádivkou

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: asi 40 min 1 porce Ryby 13 názorů

Suroviny

1 pstruh
200 g mražených hub (můžou být i čerstvé nebo zavařené)
1 lžíce oleje
1 cibule
75 g šunky nebo uzeného masa
sůl
pepř
šťávu z citrónu
1 lžíce másla
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby, opepříme, osolíme a přidáme nakrájenou šunku, nebo uzené maso.

  2. Očištěného a osušeného pstruha pokapeme citronovou šťávou, osolíme a naplníme je směsí hub.

  3. Vložíme jej na máslem vymazaný pekáček a pečeme z každé strany cca 15 minut v troubě vyhřáté na 200°C.

Poznámka

Zdroj-denník Právo

Vím, že jsou zde 2 podobné recepty, ale mám pocit, že tento je zase malinko jiný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh s houbovou nádivkou

Tématické fráze: pstruh recepty pstruh s na houbách v troubě ryby s nádivkou recept pstruh na houbách plněný pstruh nádivkou - recept recept ryby pstruh se zampiony recept na pstruha pstruh plněný žampionovou nádivkou pstruh na maso na houbách pstruh a houbami plněný pstruh s hříbky pstruh snadivkou recept peceny patruh patruh obecny pstruh plněný žampiony v šunce pstruh s žampiony v šunce plneni pstruh recepty na pstruha v troubě s nadivkou pstruh plnění nádivkou patruh