Plněný pstruh se žampiony

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 1 názor

21

Suroviny

75 dkg očištěného a vykuchaného pstruha
olej
5 dkg másla
10 dkg žampionů
hladká mouka
sůl
1 cibule
strouhanka
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha osolíme, poprášíme moukou a opečeme na oleji na mírném ohni.

  2. Na části másla zpěníme jemně nakrájenou cibulku, vložíme pokrájené žampiony a podusíme.

  3. Poklademe na upečeného pstruha.

  4. Na zbylé části másla osmažíme prosetou strouhanku, kterou nasypeme na pstruhy. Podáváme s pažitkovými vařenými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněný pstruh se žampiony

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak jak vidím, pstruh se může klidně naplnit i houbami. Tak to jsem ještě nezkoušela:-O:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo