Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Těstoviny doplněné masovými koulemi potěší každého gurmána. Jemná chuť hub se krásně propojí s kořením, smetanou i šťavnatým masem a vznikne tak syté jídlo, které zahřeje a skvěle se hodí pro rodinný oběd.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,52 g |
| Tuky | 44,51 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 589 mg |
| Sodík | 414 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Moje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 3 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Vanous_09 před 38 minutami
Jablečný linecký koláč
1anoli1 před 48 minutami
Špenátové palačinky
ntmin16 před 3 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 3 hodinami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 3 hodinami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s hříbkovou omáčkou,
hovězí s hříbkovou,
tagliatelle s kurecim a hribky,
těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem,
těstoviny s hříbkovou,
testoviny s masovimi koulemi,
tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky,
zapečené žampiony s masovými koulemi,
hovězí s hříbkovou omáčkou,
svedske kulicky s houbovou omackou,
koule z mletého masa s hribkovou,
hribkova omacka se listovym spenatem,
testoviny s masovymi koulemi
Suroviny:
maso hovězí mleté,
koření,
cibule,
česnek,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
houba hřib,
smetana,
víno bílé,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
těstoviny
Komentáře (6)