Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Těstoviny doplněné masovými koulemi potěší každého gurmána. Jemná chuť hub se krásně propojí s kořením, smetanou i šťavnatým masem a vznikne tak syté jídlo, které zahřeje a skvěle se hodí pro rodinný oběd.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,52 g |
Tuky | 44,51 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Moje poznámka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 55 minutami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 1 hodinou
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 2 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 2 hodinami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 13 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 16 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 19 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 20 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s hříbkovou omáčkou,
hovězí s hříbkovou,
tagliatelle s kurecim a hribky,
těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem,
těstoviny s hříbkovou,
testoviny s masovimi koulemi,
tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky,
zapečené žampiony s masovými koulemi,
hovězí s hříbkovou omáčkou,
svedske kulicky s houbovou omackou,
koule z mletého masa s hribkovou,
hribkova omacka se listovym spenatem,
testoviny s masovymi koulemi
Suroviny:
maso hovězí mleté,
koření,
cibule,
česnek,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
houba hřib,
smetana,
víno bílé,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
těstoviny
Komentáře (6)