Sladkokyselé houby
Sladkokyselé houby jsou skvělým způsobem, jak zpracovat čerstvě nasbírané houby a uchovat si jejich chuť na chladné měsíce. Díky zelenině a pikantnímu nálevu získají příjemnou svěžest a hodí se nejen k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselé houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6vEE
Moje poznámka
Sladkokyselé houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6vEE
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 32 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Suroviny:
houby,
kyselina citronová,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cibule,
deko,
voda,
ocet,
cukr krystal
Komentáře (1)