Hlíva marinovaná ve sladkokyselém nálevu

cathleen Kuchařka: cathleen

Houby 12 názorů

Suroviny

hlíva ústřičná
sůl
nálev z kyselých okurek
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlívu pokrájíme na širší řezy a v osolené vodě uvaříme doměkka.

  2. Scezenou hlívu vložíme do nálevu, který ve sklenici zbyl po kyselých okurkách a po úplném vychladnutí zakryjeme víčkem a uloříme do lednice na 24-48 hodin.
    Podáváme třeba k masu.

Poznámka

Poradila mi kamarádka, která prý někde vyčetla. Houby na kyselkavo jím jen já a takhle je nemusím nakládat po celých skleničkách...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hlíva marinovaná ve sladkokyselém nálevu

Tématické fráze: hlíva ústřičná v nálevu nálev na hlívu ústřičnou hlíva ústřičná kyselá nožky z hlívy hlíva ve slaném nálevu hlíva ústřičná v nálevu hlíva ústřičná nejlepší v nálevu nálev hlíva ústřičná hlíva ústřičná nalev nalev do hlivy ustricne bedla ve sladkokyselém nálevu hlíva ústřičná kyselá recept

Zapomněl/a jsem heslo