Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť podzimu na pozdější měsíce. Jsou ideální do štrůdlu, buchet, koláčů nebo jen tak k snídani s jogurtem. Jejich příprava je velice snadná.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Moje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 43 minutami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Krevety
Přidáno před 18 hodinami
Dýňové lívanečky
Přidáno před 22 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Bertas před 55 minutami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 2 hodinami
Domácí bramboračka
radekfiala před 2 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 3 hodinami
Ořechový pletenec
skahanka před 3 hodinami
Jablečný koláček
Majkaa před 4 hodinami
Lehký jablečný moučník
renali před 4 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (1)