Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť podzimu na pozdější měsíce. Jsou ideální do štrůdlu, buchet, koláčů nebo jen tak k snídani s jogurtem. Jejich příprava je velice snadná.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Moje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Nejnovější recepty
Biskupský chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Kmínová s mrkví, bramborem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Segedín se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Slaný závin se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 5 hodinami
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 1 hodinou
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 1 hodinou
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
AjkaS před 1 hodinou
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 4 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 4 hodinami
Chutné vafle
Jitka86 před 6 hodinami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 6 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 14 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (1)