Maminčina bažantí stehna
Když je podzim v plném proudu, přichází období pokrmů ze zvěřiny. Bažantí stehna můžete připravit nejen jako slavnostní oběd. Jemné bažantí maso upečte zabalené ve slanině, společně s divokým kořením a kořenovou zeleninou. Zůstane tak krásně šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčina bažantí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRByE
Moje poznámka
Maminčina bažantí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRByE
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 37 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 44 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 45 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř černý,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel
Komentáře (1)