Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 413 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 2,11 g |
Vláknina | 30,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Moje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
francouzska cibulacka,
francouzská cibulačka recept,
cibulačka polévka recept,
recept na francouzskou cibulačku,
cibulacka recept,
cibulačka,
polevka cibulacka,
francouzský cibulačka,
recept na cibulačku,
polévka cibulová se sýrem a žemlí,
polévka francouzská cibulačka,
polévky,
čibulačka polevka,
cibulačka s toustem,
polévka cibulačka francouzská,
polévky recepty,
francouzka.cibulacka jednoduchy recept,
cibulačka francouzská,
recept na francouzkou cibulačku,
provensálská cibulačka
Suroviny:
cibule,
voda,
bujón zeleninový,
víno bílé,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
chléb toustový tmavý,
sýr strouhaný,
máslo,
sůl
Komentáře (12)
S korenim lepe setrit, staci spetka tymianu a kousek bobkoveho listu.
Ale ta fotečka, ale ta fotečka...
Kdysi mě poučili "Frantíci", že jejich cibulačka jest barvy bledé...
whitecat:
Stran toustů (konkrétně krutonků) v polévce:
Roky (s přestávkami
Této metě jsem se přiblížil restováním pečiva v přebytku tuku (máslo + řepkový olej)
No, ne každý ale má žlučník v richtiku, že
Ale máš samozřejmě pravdu.
Já akorát nikdy nevím, jak ty tousty jíst...