Guláš uherského grófa
Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť. Zároveň má každý kuchař své tajné přísady, aby byl jeho guláš nejchutnější.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 086 kJ / 1 932 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,49 g |
| Tuky | 112,59 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 531 mg |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,09 g |
| Sacharidy | 51,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš uherského grófa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0yk
Moje poznámka
Guláš uherského grófa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0yk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jaké koření do guláše,
uherský vepřový guláš,
uhorsky guláš,
uherský hovězí guláš,
uherskygulas,
hovězí gulš,
hovězí guláš uherský,
hovězí guláš s čabajkou,
recept na guláš,
recepty guláše,
madarsky gulas s cabajkou,
maslo do guláše,
slaný guláš,
hovězi golaš,
hovězí uhersky guláš,
uherský gukáš s klobásou,
vepřový guláš s klobásou ten nejlepší,
furt gulas,
nejlepší hovězí guláš,
recepty uhersky guláš vepřový
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
slanina,
čabajka,
vývar masový,
sádlo,
víno bílé,
smetana zakysaná,
máslo,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
tymián,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (46)
jj,dám vědět a jestli se podaří,i foto
P.S.už teď voní nááramně
http://www.toprecepty.cz/recept/16755-spenatove-no...
Eli, prepáč.
Jako přílohu jsem dělala nočky (přílohové halušky) podle Magdalenky.
Jen jsem nedělala šišky, ale rozkrájela jsem to na kolečka, vytvarovala do oválnějšího tvaru a vařila ve slané vodě, dokud nevyplavaly. Tak asi noky, já fakt nevím, omlouvám se...
Jinak všem moc děkuji za ohlasy, zkuste, je to moc dobré, trochu jiné než náš klasický gulášek...
Zároveň děkuji za bodíky a komentáře.
ale co s tou čabajkou
Eli, co to máš jako přílohu?