Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,75 g |
Tuky | 32,21 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 361,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Moje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 9 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
ovesná kaše z pekárny,
ovesná kaše z domácí pekárny,
ovesná kaše v pekárně,
hrachová polévka recept,
instantní hrachová kaše,
brokolicová polévka recept,
ovesná kaše v domácí pekárně,
domací pekarna-dia recepty,
domácí pekárna ovesná kaše,
domácí ovesná kaše,
domácí pekárna kasa,
kuchařka domácí pekárna,
kuchařka pro domácí pekárnu,
bramborová kaše z pekárny,
hrachová kaše,
sušená hrachová kaše,
recepty ovesná mouka,
ovesná kaše domácí pekárna,
ovesná mouka recepty,
ovesná kaše, pekárna
Suroviny:
voda,
mléko,
cukr,
olej olivový,
sůl,
kaše bramborová instantní,
mouka hladká,
droždí,
krkovice uzená,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr tvrdý
Komentáře (26)
Prvně jsem taky otálela s koupi instantní kaše, pak jednou koupila kvůli nějakého receptu a teď už ji taky dávám dost často jak do chleba , tak i do těsta na housky a rohlíky, veky. Někde patří třeba dvě nastrouhané brambory . . .tak dám instatní, mám to rychleji.