Restované marinované maso po asijsku
Drobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní exotickou příchuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 533 kJ / 844 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 120,10 g | 
| Tuky | 27,12 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 275 mg | 
| Sodík | 3,82 g | 
| Sůl | 9,10 g | 
| Sacharidy | 30,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, smícháme se sladkou sójovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu.
	Krok 2: Do marinované směsi přidáme 2 lžíce Solamylu a dobře promícháme.
	Krok 3: Na pánev dáme 2 lžíce oleje a maso osmahneme.
	Krok 4: Podáváme s rýží a ozdobíme restovanou cibulkou.
Zveřejněno 5. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Restované marinované maso po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amvj
Moje poznámka
					
				
Restované marinované maso po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amvj
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							restované maso, 
						
						
							krůtí maso po asijsku, 
						
						
							kuřecí maso po asijsku, 
						
						
							kachna po asijsku, 
						
						
							marinované maso, 
						
						
							krůtí po asijsku, 
						
						
							restované kuřecí maso, 
						
						
							restované vepřové maso, 
						
						
							restované krůtí maso, 
						
						
							restované sojové maso, 
						
						
							veprove maso po asijsku, 
						
						
							marinované krutí maso recept, 
						
						
							maso na kaki, 
						
						
							doba marinování masa, 
						
						
							restovane maso recept, 
						
						
							maso s kaki, 
						
						
							marinované sojové maso, 
						
						
							kureci maso s kaki, 
						
						
							recept na restovane veprove maso, 
						
						
							sojove maso po asijsku
						
					
						Suroviny:
						
							maso kuřecí, 
						
						
							omáčka sojová sladká, 
						
						
							solamyl, 
						
						
							olej, 
						
						
							pasta sambal badjak, 
						
						
							cibule
						
					
	
			
Komentáře (9)