Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladko-kyselá ryba po asijsku

Nejen maso, ale i ryba - pro nás trochu nezvykle - se může podávat se zeleninou. Výběr druhu mořské ryby je zde ponechán na vás. Pikantní příchuť jídlu dodají kořenící přípravky asijské kuchyně.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

6. 2. 2011 21:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 097 kJ / 740 kcal
Bílkoviny95,85 g
Tuky25,79 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy27,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.sambalshop.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 2. 2011 01:20

Dívám se na receptík, čtu komentáře, taky občas někdy použiju něco z pytlíku nebo něco v kostce, tak to neodsuzuji. Nevařím tak denně. Tady tu směsku neznám, tak chuť nedovedu posoudit. Jinak nehledám za vším reklamu, ale někdy se sama nabízí a ani ji není třeba hledat......

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2011 00:25

Holky nezlobte se, ale nesouhlasím s vámi. Jsou tady recepty, které se k tady tomu nedají přirovnat. Já netvrdím, že si to uvařím, rozhodně mám ráda dostupné suroviny, ale nějak mám pocit, že tady někdo pořád buď napadné éčka, nemo masox, nebo já nevím, co ještě. Někdy fakt žasnu, jak rychle někdo přidá odkaz, kde našel tentýž recept:-(. Jak to stíháte? Já mám pocit, že jsem na PC déle, než sama chci, ale abych hledala podobné recepty, nebo se hrabala ve svědomí konkrétně Jasous, jestli měla takový, nebo onaký důvod k vložení receptu, no, já nevím:-( Asi to říkám moc jednoduše, ale tedy úplně polopaticky chci říct, nehledejte za vším reklamu a chybu;-)

Daniella O. Daniella O.

7. 2. 2011 23:49

Jasous, souhlasim s Elizou. Tohle je skryta neplacena reklama, protoze bez vasich vyrobku nikdo pokrm neuvari a myslim si, ze v tomto pripade malinko zneuzivate tyto stranky ve vas prospech. Nejde vam tolik o to, podelit se s ostatnimi o recept jako o prezentaci vasi firmy. Jeste bych chtela podotknout, ze vyraz "morska ryba" je zavadejici. Kazda ryba ma jinou chut a maso a vyzaduje jinou upravu a koreni. Morska ryba je napr. zralok, tunak, losos, cod atd. Nechcete prece tvrdit, ze zminene koreni se hodi na vsechny ryby, kdyz kazda z nich ma jine maso...?

Eliza Eliza

7. 2. 2011 23:29

Jasous, to je sice hezké, ale nemůžu se ubránit pocitu, že recepty na tyto stránky dáváte z víceméně zištných důvodů; minimálně z potřeby zviditelnit váš byznys.

Jasous

7. 2. 2011 23:17

Toto ale není žádná skrytá reklama. Jednou už jsem to tu vysvětlovala a řeknu to znovu. Naše firma se snaží usnadnit běžnému českému uživateli přípravu klasických asijských jídel. Nejedná se o žádné pochybné instantní polotovary, ale výrobky nejvyšší kvality. Každé jídlo zde zveřejněné nejprve osobně vyzkoušíme a uvaříme a poté, co si ověříme jestli chutná, tak ho i sami nafotíme a zveřejníme.
Netvrdím, že je lepší když clověk použije "polotovar" ve formě směsi bylinek a koření, než kdyby si je sám postupně nakoupil, smíchal nebo dokonce vypěstoval na zahrádce, ale Easy Mix je alternativa pro lidi, kteří nemají moc času, příležitostí a možností na shánění, chtějí aby příprava byla co nejjednodušší.
Co se týká éček, většina jich je zdravotně absolutně nezávadných a neškodných, jako např. E330 kyselina citronová, E412 Guma guar, E415 Xanthan, E300 Vitamín C, E260 kyselina octová - což jsou všechno látky kategorie 0-1 absolutně neškodné. Jediná trochu diskutabilní látka je E621 L-glutaman sodný, ale i ten splňuje přísné normy EU a zdravotně je nezávadný.
Jsou firmy, které jednotlivá éčka maskují za jejich slovní názvy, ale my spotřebitele klamat nechceme a tímto směrem se nevydáváme.

Eliza Eliza

6. 2. 2011 23:46

Jj, už to chápu...:-/ Reklama na jakousi prodejnu instantních "asijských" surovin...;-) Tak to jsem byla mimo mísu, moc se omlouvám...;-) Tento typ skryté reklamy podporovat nechci...

Nonya

6. 2. 2011 23:39

Elisa,neviem o com pises ? my sa nerozumieme pozri si link mne to nevadi ja to kupovat nebudem lebo stacia 4 ingrediencie a si to spravim ale ked tu robi skrytu reklamu pre tu firmu tak nech ide na okraj do bannerov do reklam:no:

Eliza Eliza

6. 2. 2011 23:32

Nonya, v nejlepším je dobré přestat...
Tahle "éčkománie" je už v Čechách překonaná, každý zná celou řadu lidí, kteří jí podlehli a přesto bojovali s množstvím zdravotních neduhů...a řadu lidí, kteří si zachovávají zdravý rozum, tyhle hodnoty nesledují a stále oplývají pevným zdravím... Ono to nakonec bude v něčem jiném, než v reklamních kampaních, podporovaných podplacenými zdravotníky...;-) Mějme dobrou náladu, mějme se rádi, važme si života, protože to je ve vesmíru výjimečný dar a nekažme si ho pitomostmi, které nám někdo diktuje.

jahoda jahoda

6. 2. 2011 23:17

Nonya :yes::yes::yes:, čeho moc, toho příliš;-)

Nonya

6. 2. 2011 23:15

Neviem ci si na spravnej casti tejto stranky tu sa snazime varit lebo reklama vyrobkov je inde.
http://www.sambalshop.cz/store/goods_$000000CE$000...

Nonya

6. 2. 2011 22:54

Pardon to nebolo vsetko to ma este viac Eciek :yes:
látka zvýrazňující chuť E 621 česnek , zázvor, kurkuma, cukr, tamarind (voda, tamarind, cukr, modifikovaný škrob E1414, sůl, ocet, karamel), konzervanty E200, E210, E211, E224

Nonya

6. 2. 2011 22:51

Dufam ze to nedavas detom tento Atjar Mix.Ma tolko E ciek ze to ani pravda nie ...;-(
Složení: cibule, rostlinný olej, šalotková pyré (šalotka 81,5%, voda, sůl 3%, guarová guma, Xanthanová guma, kyselina citronová, antioxidant E300), ořechy candlenuts,

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na kyselé ryby kyselé ryby recept kysele ryby recepty na kyselé ryby ryba na sladko kysela ryba losos po asijsku recepty kyselé ryby kyselé ryby recepty ryba na sladko kyselo konzervanty e211, e224 ryby na kyselo sladko vodni ryby recepty z kyselych ryb recept nakysele ryby recept na ryby na kyselo kyseli ryby recept na kyselou rybu kyselé ryby-recept losos ve sladko-kyselé marinádě

Suroviny: ryba mořská, ocet, cukr, olej, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibulka, okurka čerstvá,

TopRecepty.cz

Sladko-kyselá ryba po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/49AJ