Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,75 g |
Tuky | 32,21 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 361,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Moje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
ovesná kaše z pekárny,
ovesná kaše z domácí pekárny,
ovesná kaše v pekárně,
hrachová polévka recept,
instantní hrachová kaše,
brokolicová polévka recept,
ovesná kaše v domácí pekárně,
domací pekarna-dia recepty,
domácí pekárna ovesná kaše,
domácí ovesná kaše,
domácí pekárna kasa,
kuchařka domácí pekárna,
kuchařka pro domácí pekárnu,
bramborová kaše z pekárny,
hrachová kaše,
sušená hrachová kaše,
recepty ovesná mouka,
ovesná kaše domácí pekárna,
ovesná mouka recepty,
ovesná kaše, pekárna
Suroviny:
voda,
mléko,
cukr,
olej olivový,
sůl,
kaše bramborová instantní,
mouka hladká,
droždí,
krkovice uzená,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr tvrdý
Komentáře (26)
Prvně jsem taky otálela s koupi instantní kaše, pak jednou koupila kvůli nějakého receptu a teď už ji taky dávám dost často jak do chleba , tak i do těsta na housky a rohlíky, veky. Někde patří třeba dvě nastrouhané brambory . . .tak dám instatní, mám to rychleji.