Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Moje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 23 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a křehoučké taštičky
Miary před 11 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 46 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 3 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 15 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 15 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 15 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty lu,
recepty podle lu,
recept na tataráček z pivního sýra,
recepty od lu,
lu recepty,
syry,
ocko,
recept sýrový tataráček,
ocko online,
recept tatarák z nivy,
tataráček z nivy,
tataráček z pivního sýra recept,
recept - tataráček z pivního sýra,
jak obalit sýr,
tatarák z pivního syra,
tatarák z nivy recept,
vaření podle lu,
jak obalit nivu,
pivní kuchařka,
recepty ze syru
Suroviny:
šunka,
sýr niva,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)
K receptu, napadlo mě, stejně jako Tejajku, jak přeložím Nivu, ale nelspíš dám půlky přeřízlé na sebe, ale jinak docela dobrý a chuť si umím dobře představit
Fotka nebude