Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra se zeleninou a bramborovou mozaikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2016 17:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 015 kJ / 1 916 kcal
Bílkoviny128,85 g
Tuky14,36 g
Vláknina82,63 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy279,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MartinZ105 MartinZ105

23. 4. 2016 23:58

hosta: ja sem to tam napsal :yes: , to si musíš vyřešit s tou která mě to pořád přemazává a upravuje . :-//

Fotky se me nedaří otočit ...

MartinZ105 MartinZ105

23. 4. 2016 23:56

tejaja: v mé společnosti ???? ... si lide vykají a nevnucují nikomu své projevy (viz:opravování textu nebo slov do jejich řeči ) ,

Jinak když se někdo pořád angažujev přepisováním , tak pak vzniká to že nějaké věci ktere byly v receptu nejsou proto že je nejaká baba smaže -viz. Protlak ... :-//

Už se těším na reakci , že ty mě nebudeš vykat když sem mladší .
:-p

hosta hosta

23. 4. 2016 23:14

Bylo by prima, kdyby se ti tu fotku s cca 369 g jater povedlo otočit a když už nechceš doplnit sůl, doplň prosím do postupu, kdy se přidává protlak (pokud ho nepovažuješ za zeleninu)

Navir Navir

23. 4. 2016 22:09

Tvrdnou osolená nebo netvrdnou - toť otázka, která hýbe diskuzí už od nepaměti :-) Někdo říká ne, někdo ano :-p No, lékaři tvrdí, že po alkoholu... a teď, babo, raď... :-D

tejaja tejaja

23. 4. 2016 19:16

MartinZ105: Možno v tvojej spoločnosti sa takto rozpráva, u nás sa to považuje za vulgárnu debatu. A na topkách takéto výrazy nepoužívame. Zvlášť na majiteľov webu je to trocha prinajmenšom nevhodné, nemyslíš?

MartinZ105 MartinZ105

23. 4. 2016 10:54

tejaja: slovo at se nesere není vulgární ...

tejaja tejaja

23. 4. 2016 10:00

Poprosím ťa, aby si sa vyjadroval slušne. Tvoje vulgarizmy v poznámke som zmazala.

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 4. 2016 20:13

MartinZ105: vtipálku,já to vím,že se játra solí až když je jídlo hotové;-)Ale bez soli:-(,dobrá,nechme sůl solí,je to tvůj recept,tvoje volba:yes:

MartinZ105 MartinZ105

22. 4. 2016 19:14

Simona Skolakova: zemáky osolit budíž ale jatra ??? osolené tvrdnou to by jste měla vědět ...

MartinZ105 MartinZ105

20. 4. 2016 23:09

Simona Skolakova: a nesolil jsem to umyslně . :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2016 19:12

Logické to může být,ale mohl by jsi to třeba do poznámky u receptu napsat;-)jsou tady i začínající kuchaři/ky,kteří se drží celého receptu a tak by to jistě uvítali,dopsání snad není takový problém;-)

MartinZ105 MartinZ105

20. 4. 2016 18:48

ps: osolil jsem jen zemáky při přípravě aleto jelogika , dosolit se dá i až na talíři podle chuti . :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2016 17:56

V surovinách ani v postupu není zmínka vůbec o solení,ale já bych určitě sůl použila;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra se zeleninou veprovy jatra se zeleninou recept vepřová játra játra se zeleninou a bramborem veprove jatra se zeleninou

Suroviny: játra vepřová, fazole červené, cibule, paprika čerstvá oranžová, česnek, protlak rajčatový, pepř mletý, voda, brambory, hrášek sterilovaný, mrkev, olej olivový

TopRecepty.cz

Vepřová játra se zeleninou a bramborovou mozaikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DooA