Krtkova kapsa

fotohrouda Kuchař: fotohrouda

4 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

60-70 dkg libovějšího bůčku
1 větší syrový brambor
10 dkg ementálu
1/2 rohlíku
1/2 červené kapie
1 menší cibule
1 stroužek česneku
5 dkg mletého masa z bůčku
2 PL hořčice
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.

  2. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.

  3. Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).

  4. Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.

Poznámka

Recept převzatý od kámošky, ještě jsem nezkoučel.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krtkova kapsa

  • Bibinka Bibinka

    Fotohroudo, jestli jsi jídlo nezkoušel, tak odkud máš fotky:-?:-( ty nemohou být tvoje a jestli jsou zkopírované, tak je vymaž-je to o zákonu a pokutě:-! Mimo jiné sem dáváme jen vlastní fotky;-)

    Odpovědět

  • Marsi Mesi Marsi Mesi

    Dneska samý bůček:-D může to být dobré, nevím sice jak tam budou uvnitř působit ty brambory, ale proti gustu...:-)no a zase by bylo lepší i foto:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: krtkova pomazánka kapsa z vepřového masa kapsa z bučku kuchařka on-line krtkův houbový co z bůčku krtkův mletý recepty z masa krtkova kapsa krtkovo pexeso on line vepřoví guláš klasik recept mletá z bůčku pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí vepřová kapsa přírodní