Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šunku a sýr přeložit na půlku, obalit ve vejci a strouhance a osmažit jako řízek.
Krok 2: K tomu volské oko, dát na talíř a posypat strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Moje poznámka
Pivní očko od Lu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89kj
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty lu,
recepty podle lu,
recept na tataráček z pivního sýra,
recepty od lu,
lu recepty,
syry,
ocko,
recept sýrový tataráček,
ocko online,
recept tatarák z nivy,
tataráček z nivy,
tataráček z pivního sýra recept,
recept - tataráček z pivního sýra,
jak obalit sýr,
tatarák z pivního syra,
tatarák z nivy recept,
vaření podle lu,
jak obalit nivu,
pivní kuchařka,
recepty ze syru
Suroviny:
šunka,
sýr niva,
vejce,
strouhanka
Komentáře (5)
K receptu, napadlo mě, stejně jako Tejajku, jak přeložím Nivu, ale nelspíš dám půlky přeřízlé na sebe, ale jinak docela dobrý a chuť si umím dobře představit
Fotka nebude