Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 183,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vypečené ondráše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Wq8
Moje poznámka
Vypečené ondráše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Wq8
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 13 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 50 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na ondráše,
ondrase,
ondráše recept,
recepty na ondrase,
příprava ondráše,
těsto na ondraše,
jak udelat ondrase,
recepty ondrase,
recept ondráše,
kuřecí ondráše,
ondrase z kuřecího masa,
vepřové ondráše,
recepty naondrase,
bramboráky ondráše,
ondrase kureci,
bramborové ondráše,
ondráše recepty,
řízky ondrase,
bramborové těsto na ondráše,
ondráše z masa
Suroviny:
brambory,
česnek,
vejce,
mléko,
krupice dětská,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
maso pečené
Komentáře (8)