Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 917 kJ / 2 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,73 g |
Tuky | 163,90 g |
Vláknina | 10,09 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 26,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Moje poznámka
Svíčkové závitky s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0P9
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 16 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 30 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 34 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Tématické fráze:
minutky,
minutky recepty,
minutky ze svíčkové,
brusinky na svíčkovou,
minutka ze svíčkové,
recepty ze svíčkové,
vepřová kýta na brusinkách,
brusinky,
zavitky z vepřové panenky,
vepřová svíčková s brusinkami,
krůtí závitek s brusinkami,
dobrůtka ke svíčkové,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
recept na úpravu vykostěné krůtí stehna,
kuřecí závitky na svičkovou,
brusinky se svickovou,
svíčková minutky,
svíčková vitana,
minutky-recepty,
svickova od vitany
Suroviny:
masox,
svíčková hovězí,
sýr eidam,
žampióny,
olej,
mouka hladká,
kompot brusinkový,
víno červené
Komentáře (10)