Suroviny
Porce: 1bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí slunečnicovo-dýňový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mRl
Moje poznámka
Domácí slunečnicovo-dýňový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mRl
Nejnovější recepty
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 2 hodinami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
4Kala před 39 minutami
Slezské kysané zelí podle ČSN
KatkaCechova před 40 minutami
Domácí chilli pasta (sambal oelek)
Marketa75 před 48 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 3 hodinami
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 3 hodinami
Rizoto s lososem
Danoouch před 3 hodinami
Kuře na smetaně
Chabal před 3 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 4 hodinami
Kinder řezy
Pavluska75 před 4 hodinami
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
dýňový chleba,
dýňový chléb,
dýňový chleb recept,
domácí chleba recept,
domácí chléb recept,
dýňový chleba recept,
dýnový chléb z domácí pekárny,
dynovy chléb bez mouky recept,
tvrdá kůrka chleba,
tvrdá kůrka u chleba,
domácí chleba dýńový,
tvrdá kůrka na chlebu,
recept na dynovy chleba,
nedopečený chléb,
recept na domácí chléb,
domácí chleba a tvrdá kůrka,
domácí chleba,
dýňový chleba z pekárny,
tvrdá kůrka na domácím chlebu,
dynovi chleba
Suroviny:
mouka chlebová,
droždí,
mléko,
cukr,
sůl,
kmín celý,
semínka dýňová,
semínka slunečnicová,
voda
Komentáře (27)
zuzun - obecně každé kynuté těsto hněteš tak dlouho, dokud se nechytá na vařečku nebo na mísu. (proto tiše závidím majitelům pekáren že to holka udělá za ně)