Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 836 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 103,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 150,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Moje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 9 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 7 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 8 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 8 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 9 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 9 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 10 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 10 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 11 hodinami
Tématické fráze:
prasečí nožky recept,
rozmarýnová mast,
kureci maso s knedlikem,
rozmarýnová mast recept,
kuřecí nožičky pečené,
prasečí nožky,
kořeni rozmarin,
pečené prasečí nožičky,
rozmarynove knedliky,
rozmarýnová omáčka,
kuřecí stehna s knedlíkem,
pouziti koreni rozmarin,
prasečí nožky-recept,
maso na rozmarínu,
pečené prasečí nožky,
pečené kuřecí nožičky,
jak uvařit prasečí nohy,
rozmarín jako koření jak osetrovat,
rozmarín jako koření,
prasečí nožicky pečené
Suroviny:
stehno kuřecí,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
vývar drůbeží,
omáčka švestková,
mouka hrubá,
sůl,
sádlo vepřové,
prášek do pečiva,
voda
Komentáře (15)
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Laďka, dlho som stopkatému zeleru odolávala, nemám rada varený zeler, len surový, ale potom ma napadlo, že to musí byť iné - stopka - ako hľuza. Tak som vyskúšala a neľutujem.
Magdalenka, tie stehná nevyberáš, necháš ich v pekáčiku, len do medzier medzi nimi vložíš knedlíky, zakryješ a dodusíš tých 10-15 minút. Vyberáš všetko naraz. Vidím, že som to zle napísala, idem opraviť, ešte, že si na to upozornila. Díky