Postup přípravy
Krok 1: Nakrájenou mrkev osmažíme na másle. Pak podlijeme vodou a dusíme. Při dušení přidáme sůl, cukr . Měkkou mrkev posypeme polohrubou moukou a zamícháme a vaříme těch 10minut, pak přilijeme trochu mléka. Povaříme asi 2 minuty a je hotovo. Dobrou chuť:-)
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev-Rouz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LgV
Moje poznámka
Dušená mrkev-Rouz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LgV
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 12 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
dušená mrkev,
dušená mrkev na kolečka,
dušení mrkev,
recepty z mrkve,
jak dlouho dusit mrkev,
jak dusit mrkev,
dušení mrkve,
dušená mrkev recept,
nejlepší dušená mrkev,
dušená m,
mrkev recepty,
nejlepší recepty z mrkve,
dušená mrkev bez mouky,
recept na dušenou mrkev,
dušena mrkef,
dušená mrkev - nejlepší recepty,
dušená mrkev - nejlepší recepty,
recepty dusena mrkev,
dušená mrkev s masem recept,
dušení mrkev recept
Suroviny:
mrkev,
máslo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
mléko
Komentáře (26)