Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 35,31 g |
Vláknina | 26,41 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 83,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Moje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 6 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 3 hodinami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
RaeRea před 4 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 5 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka kuchařka pro dceru,
bramboračka s hlívou ústřičnou,
kucharka pro dceru bramboracka,
bramboračka s hlívou,
recept na špí,
bramboračka z hlívou ústřičnou,
menu domů bramboračka,
bramboračka pro dceru,
bramboračka kuchařka pro dceru recepty,
bramboracka menu domu,
da se udelat bramboracka bez hub,
www menu menu domu. cz bramboracka,
bramboračka co dům dal,
menu domů recepty bramboracka,
menu domů polevky bramboračka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
rajče,
sůl,
voda,
houby sušené
Komentáře (11)
Omlouvám se za svou zpozdilost, že jsem nepamatoval při psaní receptu na kuchařky, co nemají po přestěhování ještě zapojený plyn. Další recepty budou už i ve verzích zohledňují tuto neprávem přehlíženou skupinu.
Samozřejmě očekávám stejné nároky od kuchařek mající zlobivé děti a jsou permanentně bez vařeček, neb jsou přeraženy o ty andílky. A jiných dalších skupin.
Gratuluji k novému bydlení a přeji brzké zapojení plynu.
Budu rád když kdokoli vyzkouší a vězte, že u masových vývarů je to zušlechtění chuti mnohem markantnější. Mnohem delší je však i ten čas.
Jo já taky. Tady ta finta spočívá v tom čase. Ten se tu jakoby transformuje do chuti.
Dělám třeba slepičí polévku. Umím ji za 2 hod a dělám ji i 9 hod. V prvním případě je reakce. "Dík bylo to dobrý." V druhém případě je reakce: "To snad není možný. Jak jsi to udělal?"
"Á vo vo votom to je."
od trouby mě bavíííí