Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepička v piškotu

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 905 kJ /
933 kcal
Bílkoviny13,83 g
Tuky91,73 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,21 g
Sacharidy12,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí stehna uvaříme v osolené vodě do měkka, přendáme do pekáčku a dáme do trouby na 160°C péct. Krok 2: Vajíčko vyšleháme do pěny, přidáme sekané bylinky, grilovací koření, mouku a lehce vmícháme. Krok 3: Na zapečené stehna položíme plátek sýra, přelijeme těstem, posypeme na nudličky nakrájeným špekem a dopečeme do zlatova.

Zveřejněno 7. 3. 2011

Poznámka autora Fantom

Stehna vařím v malém množstvý osolené vody a vývar použiji na polévku. Můžete stehna rovnou dát péct bez vaření ve vodě ale mě vyhovuje tato metoda protože do poslední chvíle nevím jestli budu péci, smažit či zadělávat a většinou až po uvaření masa zjištuji z čeho a jak budu vařit. A navíc mam super vývar na polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepička v piškotu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02XG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slepička v piškotu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02XG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem vařila a bylo to moc dobré. Příště zkusím s kuřátko :-*

:-p moc pěkné:yes::-K

Danuško, úžasný:yes:, fotky jsou luxusní a koukal jsem že to máš i s kašičkou a bylinkami jako já:-8 to jsi mě strašně potěšila:yes::yes::yes::yes::yes: a že to ale bylo žrádlo viď?;-)

Daniell...foťák není tvůj kamarád?:-O děláš si srandu?:-O vždyť máš nádherný fotečky:yes::yes:

Fantome, prave jsme dojedli a bylo to vynikajici :yes::yes::yes:. Delala jsem presne podle receptu, takze mam na zitra jeste skvely vyvar, jenom udelam jatrove knedlicky :-D. Masicko bylo stavnate a celkove je jidlo chutove krasne harmonicke. Posilam veliky bodik a par fotek. Nejsou jako ty tve, protoze fotak neni prave muj nejlepsi kamarad :-D:-D:-D. Jestli se ti nebudou libit, klidne napis a smaznu je.

Hezký recept - obrázky jakbysmet;-):yes:. Posílám plusík a někdy zkusím předvařit kuře k pečení, může to být zajímavé a navíc je tu ten vývar... Toho v kuchyni není nikdy přebytek...:-)

Tak to je na mě moc, umíš lepší;-)

Bezva nafoceno, nádhera!:yes:

super nápad :yes::yes:

Velmi zajímavé: +1 bod :-O:yes:

:-p Nápadité :yes:+10

Moc zajímavý recept, ukládám si a vyzkouším:yes::-)+

Tak uz vim, co spacham zitra k veceri :-D:-D:yes:.

Fantome, Ty jsi šprýmař ;-), alespoň že mluvíš s námi :-))

Tématické fráze:
kuřátka z piškotů, piskot, kuře z piškotů, kuřata z piškotu, maso v piskotu, kuřátko z piškotů, kure v piskotu, kuře z piškot, velikonoční kuřátka z piškotů, kuřátko z piškot, kuřecí maso recepty s obrázky, dort slepička, slepička polévka, velikonoční piškotová slepička, velikonocni slepicka pecena, velikonoční slepičky z piškotu, recept na slepičku, obrázek slepicky, obrazky slepička, velikonoční slepičky pečené

Suroviny:
stehno kuřecí, sůl, voda, vejce, koření grilovací, pažitka, tymián citronový, mouka polohrubá, sýr chedar, špek tyrolský

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu