Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,75 g |
Tuky | 91,05 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 120,77 g |
Sůl | 301,30 g |
Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli. Po 10 minutách ryby vypereme ve studené vodě a ještě jednou zkontrolujeme jestli jsme odstranili všechny kosti.
Krok 2: Očištěnou zeleninu, žampiony a cibulku nakrájíme na tenké nudličky, malinko osolíme přidáme bylinky utřené v hmoždíři, zázvor, wasabi a promícháme.
Krok 3: Filet ze pstruha naplníme zeleninou, zarolujeme, pokapeme citronem, olivovým olejem, zabalíme do banánového listu a naskládáme do pekáčku.
Krok 4: Pečeme v troubě na 175°C cca 25 minut nebo můžeme grilovat na grilu. Banánový list zabrání spálení ryby a vysušení.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Moje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 55 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak zbavit rybu slizu,
jak zbavit pstruha slizu,
jak vykostit pstruha,
jak jíst pstruha,
pstruh sliz,
jak zbavit ryby slizu,
pstruh recepty,
sliz na pstruhovi,
jak se zbavit slizu na rybě,
sliz na rybě,
jak grilovat sledě,
vykostit pstruha,
jak grilovat pstruha,
jak se zbavit slizu na pstruhovi,
sliz na pstruhu,
jak se zbavit slizu z ryb,
jak zbavit pstruha kostí,
jak na pstruhy,
pstruh kosti,
jak se zbavit slizu u ryby
Suroviny:
pstruh,
sůl,
bylinky,
mrkev,
petržel,
žampióny,
pasta wasabi,
zázvor,
cibulka jarní,
olej olivový,
citron,
list banánový
Komentáře (29)
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi,
Každopádně jsi Mistr
Fantom:
¨jinak všechny ostatní suroviny mam doma na běžné vaření tak to není taková cenová bomba
Fantome
Vím,že tohle dělat nikdy nebudu,proto se ani neptám,kde u nás sehnat banánové listí