Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,58 g |
Tuky | 83,97 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 13,77 g |
Sůl | 37,15 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Moje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 28 minutami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 49 minutami
Kedlubnové zelí
petrasd před 53 minutami
Španělské ptáčky
trdlo před 1 hodinou
Žampiónová polévka
Dagemar před 1 hodinou
Bábovka s rybízem
obrovav před 1 hodinou
Nepečený třešňový řez / dort
winklerka před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
lemarti před 2 hodinami
Rychlá kmínová polévka
jirilachnit před 2 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Rachel99 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kure na zelenine,
blanšírování cibule,
co je blanšírování cibule,
blanšírování kuřete,
kuře se zeleninou,
recepty na kuře,
zimní kuře,
kuře v zelenině,
blasirovat pórek,
kuřecí se zimní zeleninou,
recept blanšírování,
blansirovani ze,
blansirovani kure,
blanšírování recept,
blanšírování mrkve,
blanšírování kuřecí,
blanšírovaní kuřecích prsíček,
blanšírovat pórek,
kureci maso s rozmixovanou zeleninou,
google co je blanšírovaní
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka,
olej rostlinný,
pórek,
cibule,
mrkev,
nať celerová,
bujón
Komentáře (8)
Blanšírování je krátké (max 3 minuty) povaření a následné prudké ochlazení.V praxi to vypadá tak, že do vroucí vody ponořím kovové síto se zeleninou, krátce povařím a ihned po vytažení přendám do misky se studenou vodou a ledovými kostkami.Výhodou je (kromě vitaminů) zachování původní barvy zeleniny.
Ano opravdu jsem to pekla hodinu,taky jsem trošku nechápala ale udělala jsem to podle receptíku a bylo to ok!Chutnalo jak synovi tak manželovi :)
Binibeca, Lucko, opravdu pak pečeš ještě hodinu?Recept vypadá dobře i pro malé děti (a to se mi líbí), ale ta hoďka mi přijde zbytečně moc, protože zelenina i maso už jsou tepelně upravené.Každopádně si myslím, že pro děti je to chutná a zdravá kombinace, nebála bych se přidat ani trochu zakysané smetany.