Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 920 kJ / 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety nejdrive stahneme z kuze, pote okorenime z obou stran namichanou smesi suseneho rozmarynu, curry, hnedeho cukru, seminek papricek, soli a cerstve pomleteho cerneho pepre. Smes by mela byt ostra a nasladla. Nechame v lednici nejmene hodinku ulezet.
Krok 2: Pote rybku dame do pekacku, jehoz dno jsme pokladli maslem a zhruba jednou lzici kokosoveho oleje ( Nemusi byt, ale maslo se neprepaluje ).
Krok 3: Vymackame stavu z pomerancu a duzinou poklademe vrsek ryby.
Krok 4: Dame zhruba na 25 minut zapect do trouby, az se nam vytvori jemna zlatava kurcicka. Po upeceni rybu vyjmeme a uchovame v teple.
Krok 5: Stavu slijeme, dokorenime malou lzickou jiz namichane smesi a jemne zahustime svetlou jiskou. JISKA: Udelame, podle zvyklosti, maslo, mouka, pripadne trochu oleje. Podavame s varenym chrestem a bramburky, vse prelite omackou z pomerancu a cerstvou italskou petrzelkou. Hodi se lepe, nez kaderava, protoze ma chut citronu.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Moje poznámka
Rybka inspirovana k. radulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovB3
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 6 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 7 minutami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 25 minutami
Jablkový zázrak
Fitulka před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 3 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 3 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 4 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 6 hodinami
Tématické fráze:
ryba haddock,
mrazit špenát,
haddock recept,
jak zamrazit špenát,
jak mrazit špenát,
losos s hráškovým piré,
haddock ryba,
jak mrazit ryby,
recept na hadock,
mrazíme lečo,
haddock+ryba,
špenát mrazíme,
jak zamrazit žampiony
Suroviny:
ryba,
pomeranče,
máslo,
olej kokosový,
sůl,
pepř,
rozmarýn sušený,
curry,
cukr hnědý,
mouka
Komentáře (19)
P.S. vychytávka s jíškou:skvělááá
Já už mám jíšku v srdíčkové silikonové formě na led z Ikea (cca 35 Kč) a děkuji za bezva vychytávku, nikdy by mě nenapadlo mrazit jíšku.Jako mamina oceňuji, že je to přírodní a za pár korun.
DANI DÍKY
Danka, máš to pekné!
Jinak nemám slov k receptu, krása, nádhera...
Vychytávka s jíškou je geniální, ještě mě napadá dát ji po vychladnutí do formiček na led a dávkovat.
Jo je to česky. Huráááá
Ryba se dá sehnat i u nás v Kaufu - tedy filety z ní.Vyzkouším!!!!
Jinak to už je po třetí v krátké době, co mám hlad