Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,53 g |
Tuky | 55,08 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
mismi před 10 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Tématické fráze:
nakládaná roštěná,
artyčok recepty,
nakládaný artyčok,
nakládané artyčoky,
náhrada parmazánu,
nakládané artyčoky recept,
parmazan náhrada,
artyčoky,
pecorino a jeho náhrada,
pecorino a jeho náhrada,
nakládané artyčoky recepty,
náhrada za parmazán,
artyčok nakládaný,
parmezán kaufland,
parmská šunka recepty,
artyčok recept,
artyčoky recepty,
artyčok,
vaření roštěná,
parmezán v kauflandu
Suroviny:
roštěná hovězí,
šunka parmská,
nakládané artyčoky,
sýr parmazán strouhaný,
směs nakládací křehké maso,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
To je můj způsob udržování se při rozumných dávkách jídla a pochutnání si zároveň.
Eliz
Děkuju za krásné komentáře.
Majdo, já jsem se s artyčoky setkala poprvé na pizze, když začaly italské pizzerie a mám je moc ráda - teda ty marinované, konzervované, čerstvé jsem, myslím, také ještě nepoužila.
Dnes už končím, slibuji...
Tento recept se mi také moc líbí