Suroviny
Porce: asi 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,42 g |
| Tuky | 84,47 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 481,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Moje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
těsto na závin,
těsto na závin s octem,
nekynuté těsto na štrůdl,
kynutý jablečný závin,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
závin s octem,
těsto na štrůdl,
těsto na štrůdl s octem,
nekynuty štrůdl,
štrůdl z nekynutého těsta,
jablečný závin s octem,
recept na těsto na štrůdl,
tažené těsto na štrůdl,
těsto s octem,
nekynutý jablečný štrůdl,
jablecny strudl nekynuty,
výborné těsto na štrúdl,
štrudl-těsto,
jablecný zavin,
nekynutý těsto na štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
Komentáře (6)
Edit: nakonec jsem pomaznul 5 minut pred vyndanim máslem a po vyndani hned zacukroval.
Edit 2: Upečeno a snědeno, super . Dělal jsem jeden z poloviny a byla to štangle pro 4 co se nebojí nasnidat s vyrobkou 13,- (v normálních cenach) bez plnky (jablka máme). Dnes budu dělat z celé dávky a to jeden z jablek s přezrálými banány a citronem a druhý makový. Díky za recept.