Suroviny
Porce: asi 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,42 g |
| Tuky | 84,47 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 481,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Moje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 2 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 minutou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 minutou
Vánoční punč
Sarinkad před 31 minutami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 34 minutami
Domácí langoše
zjedolbanan před 46 minutami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 48 minutami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 50 minutami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 59 minutami
Kynutý knedlík
kraka před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 2 hodinami
Tématické fráze:
těsto na závin,
těsto na závin s octem,
nekynuté těsto na štrůdl,
kynutý jablečný závin,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
závin s octem,
těsto na štrůdl,
těsto na štrůdl s octem,
nekynuty štrůdl,
štrůdl z nekynutého těsta,
jablečný závin s octem,
recept na těsto na štrůdl,
tažené těsto na štrůdl,
těsto s octem,
nekynutý jablečný štrůdl,
jablecny strudl nekynuty,
výborné těsto na štrúdl,
štrudl-těsto,
jablecný zavin,
nekynutý těsto na štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
Komentáře (6)
Edit: nakonec jsem pomaznul 5 minut pred vyndanim máslem a po vyndani hned zacukroval.
Edit 2: Upečeno a snědeno, super . Dělal jsem jeden z poloviny a byla to štangle pro 4 co se nebojí nasnidat s vyrobkou 13,- (v normálních cenach) bez plnky (jablka máme). Dnes budu dělat z celé dávky a to jeden z jablek s přezrálými banány a citronem a druhý makový. Díky za recept.