Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 751 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,96 g |
Tuky | 30,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky s Cibulákem na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y9x
Moje poznámka
Kuřecí závitky s Cibulákem na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y9x
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 7 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí závitky,
paštika cibulák,
kureci zavitek,
cibulová paštika,
kuřecí cibulak na cibuly,
cibulák recept vepřová paštika,
cibulák paštika,
cibulák na cibuli,
recepty kuřecí závitky,
cibulák recept,
cibulova pastika cibulak,
cibulak-pastika,
zavitky s kurecich kuzi,
zavitky kureci na plotne,
kureci zavitky recept,
kuřecí recepty,
závitek kuřecí,
recepty na kuřecí speciality závitky,
recepty na kuřecí zavitky,
recept na kuřecí závitky
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř,
kečup sladký,
salám měkký,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (13)