Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný štikozubec v kabátku

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Oba filety osolíme, okořeníme, potřeme pestem, jeden poklademe nakrájenými sušenými rajčaty a lístky bylinek, položíme potřenými stranami na sebe a zabalíme do šunky. Krok 2: Aby nám šunka lépe držela, můžeme omotat nití. Krok 3: Opečeme zprudka na másle s olejem, přendáme na pekáček, pokapeme limetkou a dopečeme v předehřáte troubě přibližně 10-15 min.

Zveřejněno 20. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAM2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAM2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Eliza:Díky Eli,ještě mi zbyl ze včera štikozubec,tak jdu tvořit něco nového,uvidíme,jak to dopadne. V případě úspěchu,zařadím recept i foto samozřejmě;-)

Úžasný recept se samými dobrůtkami...:-p:-K Bodík pošlu napřed, to je jisté.:yes:
Andreo, děláš překrásně čisté fotky - těším se na další.;-):yes:

Dámy a páni,ještě jednou vám všem děkuji za kladné ohlasy a hodnocení k mému receptu.:-K:-K:-K:-8:-8

:-KKrásná fotka a pěkný recept+:yes::yes:

:-*Štikozubec:-)moje"krevní skupina":-))Moc hezký receptík,líbí se mi:-p+12:yes:

:-p:yes: to vypadá moc lákavě:-K

Opravdu krásný recept a krásné foto;-):yes: Vypadá to nádherně!:-K

1974andrea: o.k. moc pěkné ještě jednou:-O:-p:-K:-K

úžasné foto,krásný recept..co víc dodat...:-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes::-)

Andy:-K, co víc napsat, než že Tvá rybka je poezie na talíři.
Chválím fotopostup balení:yes:.

varilamyskakasicku:Měla jsem filety z Kauflandu. Na fotopostupu je to vidět;-)

Pěkné, zkusíme, měla jsi také ta kolečka aneb jinak filety??Moc krásné, miluji ryby :-K:yes:

Klariska:Díky za opěvné ódy:-))

Myslím, že i kulinářský kritik Pohlreich by dal tomuto receptu a jeho nazdobení na talíři deset z deseti, Andrejko :yes::-K.

Andreo, moc pěkný recept a fotka jakbysmet a je přímo vidět, jak moc to musí být dobré:-p Dávám ti 6.bod:yes:

Všem děkuji za hodnocení,určitě zkuste,je to dobrota a myslím,že bych mohla přemluvit touhle úpravou i nějaké zaryté odpůrce ryb,ne?:-))

Recept vypadá úžasně. Dávám bodík.

Nádhera - recept i fotka:-O:-p:yes:

1974andreo:-), opět další krásný recept od tebe:-p. Nedávno jsem jedla velmi podobně upravenou rybu pečenou na kameni (grilu) a byla vynikající. Tak k tobě přidávám boďku a chválím velmi jedlé fotky:-).

Andreo, to je luxusní rybka:yes::-p+

Tématické fráze:
stikozubec na grilu, štikozubec recept, štikozubec, štikozubec recepty, stikozubec gril, filety ze štikozubce, recepty na stikozubce, recept na stikozubce, recepty štikozubec, recept štikozubec, plněný pstruh s hříbky, recept filé štikozubec, recept ryby sušená rajčata

Suroviny:
štikozubec, pesto, rajče sušené, koření bylinkové, bazalka čerstvá, petrželka, fenykl, šunka sušená, limetka, sůl, máslo, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu