Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,81 g |
| Tuky | 55,43 g |
| Vláknina | 5,15 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 28,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Moje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 7 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 2 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 2 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 3 hodinami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
lilek polévka,
baklažán s těstovinami,
lilek s testovinami,
polévka z baklažánu,
lilková polívka,
polévka lilek,
lilek do polevky,
polevka s lilkem,
lilek v polevce,
polivka z lilku,
recepty lilek polévka,
lilek recept polévka,
lilek a polévka,
lilek polévka recept,
lilek, polévka,
recept na lilkovou polevku,
lilek/polevky,
baklažanová polévka recept,
polívka z pečeného lilku,
recept baklažánová polévka
Suroviny:
lilek,
těstoviny,
smetana sladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř bílý,
zázvor,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
http://bit.ly/lMF123