Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 691 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,52 g |
| Tuky | 29,21 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 24,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Moje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčka z trouby
Sahula před 33 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 34 minutami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 1 hodinou
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 1 hodinou
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 3 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 3 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelný závitek,
plnene zelne listy,
golubky,
zelné závitky se slaninou,
zelné závitky s mletým a rýží video,
zelny zavitek recept,
zelné závitky s mletým masem,
plněné zelné závitky,
bulharská sarma recept,
maďarská sarma,
závitky v zelném listu,
rumunské jídlo v zelném listu,
recept na zelný závitek,
zelene zavitky,
zelný závitek s mletým masem,
mleté maso v zelnem listu,
holubky recept,
zelné závitky plněné mletym masem,
zelné listy,
plněný zelný list rumunsko
Suroviny:
míchané mleté maso,
cibule,
vejce,
olej,
listy zelné,
strouhanka,
víno bílé,
protlak rajčatový,
rajče,
vývar masový,
kopr,
petrželka,
libeček,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (30)
Ale tohle vypadá, že bude fakt výborné, už se těším, až vyzkoušeíme, i s koprem, jenom to nebudu nikomu říkat
Takže přidávám taky bodík a děkuju za recept
Ale mám dotaz, to se vám ty listy povede vždycky tak pěkně sloupnout už syrové, aniž by se potrhaly? Protože to mi moc nejde. Už jsem myslela spařit celou hlávku, ale co pak s tím zbytkem zelí, to je zas škoda
Asi mám dnes docela šťastný den i díky houbám(diskuze).
Jani, neslintej, zamočíš klávesnici a pak ti bude bojkotovat
Bibinko, posílám bodíka. Výborný recept a nádherné fotečky.
Pekný deň!
Mirko, s tou vaší početnou rodinou se lehko vyrovnám
Janko, tolik si to nehaň, já vím, že se určitě snažíš