Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 21,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Moje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové čatní
RadkaR před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 3 hodinami
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 4 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 6 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybi rolada,
rybí rolády,
roláda z ryb,
rolada z ryby,
rybí roláda recept,
rybý roláda,
ribí prsty a bramborová kaše,
rolady z ryb,
vařené rybí maso,
roláda rybí,
www rybi rolada,
vařené rybí maso recepty,
rybý prsty a bramborová kaše recept,
rybí roládka - recept,
rybí maso vařené,
recept na rybí roládu,
rybi r'olada,
sushi, roláda z ryby,
rybí mletá roláda,
rybi rolada postup
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
ořech muškátový,
vejce,
strouhanka,
olej,
mléko,
vejce,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (13)
Hotové roládky hezky voněly a chutnaly.
Od manželky byla pochvala
Děkuji všem za komentáře.
tohle bude dobrota