Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený hermelín s olivami a sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny nakrájíme na trojúhelníčky a řezné strany obalíme v koření. Olivy rozpůlíme, česnek nakrájíme na plátky, olivy na poloviny, cibulku a pórek na kolečka. Krok 2: Naskládáme do uzavíratelné sklenice a zalijeme nálevem, který jsme připravili důkladným prošleháním oleje z rajčat, oleje z česneku a nálevu ze zelených oliv. Uzavřeme a necháme v ledničce asi 3 dny uležet.

Zveřejněno 30. 5. 2009

Poznámka autorky Eliza

Můžeme přidat i pár lžiček kaparů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6B9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6B9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To vypadá dobře!!:-p:yes:+

Elzo:-)Domácí nakládaný sýr,Hermelín nevyjímaje dělám též;-)tedy samozřejmě jinak:-D.Ale tobě za tu krásnou barvičku a jistě i výbornou chuť letí boďka

Dievčatá, to by ste sa čudovali, koľko olív a sušených naložených rajčat spracem ja...
Ja som hermelín nakladala s provensalským...

Maris, mám takový dojem, že se nám dvěma tohle už stalo - možná v obráceném pořadí...:-)Že jsem zjistila, že něco dělám jako ty a vymyslela jsem to sama ;-).
No, jsem zvědavá, jestli si v té Ikee (v restauraci), kterou si slibujeme, objednáme totéž...:-D:-D
A jestli děláš stejně i ten nálev, tak to je bomba...:-)

Eli, olivy můžu kdykoliv a jakékoliv množství, na sušených rajčatech přímo ujíždím a dávala bych je nejraději do všeho a česnek dávám někdy i čerstvý, když nemám naložený Tak asi tak:-)):-)):-)):-)), proto stejný recept:-D:-D

Holky, děkuji :-). Maris, to je bezva náhoda, že děláš stejně, já jsem si to takhle vymyslela... Máme podobné nápady :-)):-))!

Eli, nojo no, to člověk neví co by dřív dělal;-)tu chuť si dovedu velmi dobře představit, dávám bodíka:yes:

Tak to je opravdu lahůdka,:-p dělám naprosto stejně, jen nedávám koření na tzatziky, ale jen hrubě namletý barevný pepř. Máš samozřejmě bodík:yes:;-);-)

Tématické fráze:
nakládaný hermelín s olivami, nálev na hermelín, jak naložit hermelín, sýry, naložený balkánský sýr, sušená rajčata recept, nálev na sušená rajčata, naložený česnek, nakládaný hermelín olivy, nakládaný hermelín se švestkami, nakládaný hermelín s rajčaty, nakládaný hermelín recept, hermelín v nálevu, nakládaný sýr se sušenými rajčaty, nakládaný hermelín s olivama, nakladany syr s rajcaty, recepty s rajčaty, nakládaná sušená rajčata, recept na susene rajcata v nalevu, tagliatelle se sušenými rajčaty

Suroviny:
sýr hermelín, olivy černé, olivy zelené, rajče sušené v oleji, česnek v olejovém chilli nálevu, cibulka zelená, pórek, koření na tzatziky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu