Postup přípravy
Krok 1: Zakoupíme štramberské uši.
Krok 2: Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
Krok 3: Postupně plníme ucho.
Krok 4: Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 30. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Moje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
štramberské uši,
štramberské uši recept,
štramberské uši náplň,
štramberské uši originální recept,
štramberské uši se šlehačkou,
náplň do štramberských uší,
krém do štramberských uší,
štamberské uši,
recept na štramberské uši,
domaci stramberske usi,
štramberská ouška,
čím plnit štramberské uši,
štramberské uši krém,
štamberské uši recept,
plnene usi,
náplň štramberské uši,
štramberské uši s s tvarohem recept,
štramberské uši čím plnit,
zákusek-štramberská ouška,
recept štramberské uši
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
ovoce kompotované,
šlehačka,
skořice mletá,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (7)
A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou