Zapečený chřest
Zapečený jarní chřest, je nejlepší způsob jak si vychutnat jednu z největších lahůdek jarní sezóny. Ať už ho připravíte se sýrem, šunkou nebo jen kapkou olivového oleje, vždy potěší svou chutí a jemnou texturou. Ideální jako večeře nebo teplý předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xvg
Moje poznámka
Zapečený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xvg
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 6 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 9 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny chrest,
zapečený chřest se slaninou,
úprava chřestu,
chřest recepty,
recepty chřest zapečený,
český chřest recepty,
chřest,
recepty chřest,
zapekaný chřest,
zapečený chřest se šunkou a sýrem,
zapečený chřest s anglickou slaninou,
chřest recept,
zapečený chřest se slaninou a bešamelem,
chřest s anglickou slaninou,
zapečený chřest se sýrem a slaninou,
chřest zapečený,
chrest uprava,
zapečený chřest recepty,
recept chřest,
chřest se slaninou
Suroviny:
chřest,
šunka,
sýr,
mouka hladká,
voda,
rajče
Komentáře (8)
"hledej, šmudlo, hledej"
ad. 2 postupu
https://www.toprecepty.cz/recept/4654-lilek-v-besa...
Naše společnost se Vám omlouvá - tohle se stává jednou někdy dvakrát za 500 let !!!! čaukys