Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 283 kJ / 2 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 104,25 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 236,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný piškotový tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/26M
Moje poznámka
Dvoubarevný piškotový tunel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/26M
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 2 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 6 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 13 minutami
Café latte
nadihacek před 35 minutami
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 56 minutami
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 1 hodinou
Krevety s chilli omáčkou
Darwin před 1 hodinou
Jablečná hrnková bábovka
LidusV před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 2 hodinami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 2 hodinami
Tématické fráze:
piškotové těsto na dort,
piskotovy srnci hrbet,
pečeme zakusky,
piškotová kuchařka,
pečeme s jahodami,
piškotové těsto recept,
piskotovy hrbet,
tunel s jahodami,
piškotove zakusky,
dvoubarevný srnčí hřbet,
plátková želatina,
piškotový těsto,
nejlepší piškotové těsto,
pečení piškotového těsta,
srnčí hřbet dvoubarevný,
zákusky z piškotového těsta,
pečeme z jahod,
nejlepsi zakusky,
nejlepší zákusek,
nejlepši recepty na zakusky
Suroviny:
vejce,
voda,
cukr krupice,
mouka hladká,
jahody,
cukr,
smetana ke šlehání,
želatina,
koňak vaječný,
cukr,
želatina,
smetana ke šlehání
Komentáře (15)