Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Moje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 51 minutami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný kapr
Přidáno před 2 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 3 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 24 minutami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 29 minutami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 32 minutami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 38 minutami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 2 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 5 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 5 hodinami
Fofr bublanina
Skrabi před 5 hodinami
Tématické fráze:
receptura zampionove omáčky,
studena houbova omacka,
studená omáčka,
houbový dip za studena,
houbova smetanova omacka ke grilovacce,
majonézové omáčky k masu,
domácí tatarský omáčka receptura 10 porci,
řampionova omačka zastudena,
zampionova omáčka k panence,
majonezova omacka na steak,
dochucení žampionové omáčky,
jemná žampionová omáčka,
žampionová omáčka s vínem,
žampionová omáčka recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
majonéza,
mléko,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
cukr moučkový
Komentáře (10)
rebeka: špagi už odpověděla
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
Rebi, no do těch Receptur
proč sem lezu tak pozdě