Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Moje poznámka
Maso+brambory v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7mP
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 5 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 6 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
Issis před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 3 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 3 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 3 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 3 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 4 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 6 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 6 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 7 hodinami
Tématické fráze:
maso s brambory v alobalu,
maso v alobalu,
vepřové maso s brambory v alobalu,
maso a brambory v alobalu,
kuřecí maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso s brambory v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
vepřové maso s bramborem v alobalu,
maso, v alobalu,
maso v alobalu s brambory,
maso s bramborem v alobalu,
kuřecí maso v alobalu,
maso s bramborami v alobalu,
maso pecene v alobalu,
pečené maso s brambory v alobalu,
brambory v alobalu,
brambory s masem v alobalu,
recepty do 30 kc,
pečene maso v alobalu s bramborem,
vepřové maso v alobalu s brambory
Suroviny:
brambory,
sůl,
majoránka,
maso vepřové,
sýr niva,
Komentáře (8)
Jen si nejsem jistá tou kombinací majoránky a plísňového sýra, ale hlavně doba pečení a teploty u majoránky. Mně to na majoránku přijde, že musí pak být hořká