Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,30 g |
Tuky | 52,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetový talíř s nivovým okrajem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ymp
Moje poznámka
Špagetový talíř s nivovým okrajem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ymp
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak ozdobit talíř,
jak ozdobit jidlo,
špagety niva,
název ptezentace jídla na talíři,
jak ozdobit talir s jidlem,
talíř gurmánský na těstoviny,
prezentace jídla na talíři,
ozdobeni taliře,
jako ozdobit talíř,
talíř na těstoviny,
jak ozdobit jidlo na taliri,
niva plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
houby,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
koření krkovička s česnekem,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
voda,
česnek,
voda,
sůl,
těstoviny špagety,
olej,
sýr niva
Komentáře (13)