Suroviny
Porce: 4 menší šišky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 227 kJ / 4 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,93 g |
| Tuky | 209,16 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 447 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 481,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Moje poznámka
Osvěžující letní závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQRN
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 minutou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 9 minutami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 4 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 5 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 6 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 7 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 16 hodinami
Tématické fráze:
jogurtovy zavin,
aby štrůdl nepraskl,
blesk recepty,
zavin,
aby zavin nepraskl,
závin jogurtové těsto,
jogurtový štrudl,
jogurtové těsto na štrůdl,
závin z jogurtu,
závin rybíz,
blesk pro ženy,
jogurtové těsto na závin,
listkove těsto s jogurtu,
blesk pro ženy recepty,
letní moučníky,
výnikající závin,
závin z jogurtového těsta,
jogurtove listove těsto,
letní recepty,
kiwi řez
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
jogurt bílý,
sůl,
prášek do pečiva,
sýr cottage,
máslo,
vejce,
ovoce,
cukr
Komentáře (13)
recept je úžasný a právě jsem ho zkusila podruhé,ale těsto mi vždy po stranách praskne a náplň částečně výteče, zavin je pak spíš placatý...nevim čim to je