Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 534 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Moje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 21 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 32 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
jitulčiny recepty,
jitulciny nejnovejsi recepty,
kynute testo s Majolkou®,
kynuté koláče s Majolkou®,
buchta s Majolkou®,
kynutý koláč s Majolkou®,
majonézová buchta,
koláče s Majolkou®,
kynuté buchty s Majolkou®,
buchty z Majolkou®,
koláčky z Majolky®,
nové jitulčiny recepty,
testo s Majolkou®,
kynutý koláč z Majolky®,
buchty s Majolkou®,
koláč s Majolkou®,
koláče z Majolky®,
kolac netinka,
buchta z Majolky®,
kynuté koláčky s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
majolka,
jahody
Komentáře (12)
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou.