Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 309 kJ / 6 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,11 g |
Tuky | 345,12 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 706,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn3M
Moje poznámka
Banánový perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn3M
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 48 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 49 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pernik s bananem,
perník s s banánem,
bananove perníčky,
babánový perník,
zdravý banánový perník,
recepty perník s banánem,
pernik s bananem recept,
bananovypernik,
domácí perník s banánem,
pernik s banánem a maslem,
nejlepší litý perník s banánem,
pernik z banánu,
rychly bananovy pernik,
bananovy ul,
pernik z bananoveho pudinku,
velmi dobrý perník,
recept perníky 150g másla,
recept banánový puding,
recept perník s banán,
banánový puding
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
olej,
mléko,
prášek do perníku,
pudink banánový,
mandle,
rozinky,
rum,
cukr
Komentáře (8)